Pricing tables

Почетна » Pricing tables
XTEMOS ELEMENTS

PRICING TABLES WITH CUSTOM BUTTON

Base
Base
$ 199 tax free
16 gb
3 GB LPDDR3
5.2-inch
Helio X25 processor
21.16 megapixel
Premium
EXTRA
$ 260 tax free
32 gb
4 GB LPDDR3
5.2-inch
Helio X25 processor
21.16 megapixel
Performance
FULL
$ 360 tax free
128 gb
4 GB LPDDR3
5.2-inch
Helio X25 processor
21.16 megapixel
XTEMOS ELEMENTS

PRICING TABLES ALTERNATIVE STYLE

Base
$ 199 tax free
16 gb
3 GB LPDDR3
5.2-inch
Helio X25 processor
21.16 megapixel
Premium
TOP
$ 260 tax free
32 gb
4 GB LPDDR3
5.2-inch
Helio X25 processor
21.16 megapixel
Performance
BEST
$ 360 tax free
128 gb
4 GB LPDDR3
5.2-inch
Helio X25 processor
21.16 megapixel
XTEMOS ELEMENTS

PRICING TABLES WITH ADD TO CART BUTTON

Base
NEW
$ 199 tax free
16 gb
3 GB LPDDR3
5.2-inch
Helio X25 processor
21.16 megapixel
Premium
BASE
$ 260 tax free
32 gb
4 GB LPDDR3
5.2-inch
Helio X25 processor
21.16 megapixel
Performance
EXTRA
$ 360 tax free
128 gb
4 GB LPDDR3
5.2-inch
Helio X25 processor
21.16 megapixel
Extra Performance
FULL
$ 360 tax free
256 gb
5 GB LPDDR3
6-inch
Helio X30 processor
30.16 megapixel
XTEMOS ELEMENTS

PRICING TABLES WITH IMAGE BACKGROUND

LITE BUILD
$ 1000 per month
i3 or Ryzen 3
8GB RAM
1050Ti
120GB SSD
CORE BUILD
$ 1800 per month
i5 or Ryzen 5
16GB RAM
1060
240GB SSD
PREMIUM BUILD
$ 2500 per month
i7 or Ryzen 7
32GB RAM
1070Ti
480GB SSD
PRO BUILD
$ 4000 per month
i9 or Ryzen TR
64GB RAM
1080Ti
1TB SSD

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА

За нарачки над 1500 денари, испораката ја плаќаме ние.

СИГУРНО ПЛАЌАЊЕ

Изберете сигурно плаќање со картичка или во готово при достава.

ОРИГИНАЛНИ ПРОИЗВОДИ

Продаваме исклучиво оригинални производи. ГАРАНТИРАНО!

ПОДАРОК

Можеме да го испорачаме вашиот парфем спакуван како подарок.

БРЗА ИСПОРАКА

Вашата пратка ќе биде процесирана најдоцна следниот работен ден.

ОРИГИНАЛНИ ПРОИЗВОДИ

Продаваме исклучиво оригинални производи. ГАРАНТИРАНО!

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА

За нарачки над 1500 денари, испораката ја плаќаме ние.

СИГУРНО ПЛАЌАЊЕ

Изберете сигурно плаќање со картичка или во готово при достава.

ПОДАРОК

Можеме да го испорачаме вашиот парфем спакуван како подарок.

БРЗА ИСПОРАКА

Вашата пратка ќе биде процесирана најдоцна следниот работен ден.

Корпа
Оваа страна користи cookies за да овозможи комплетна фунционалност. За повеќе информации кој тип на податоци се опфатени во cookies, посетете ја страната за Политика на приватност.
Внесете дел од називот на производот што го барате.

Женски парфеми

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Машки парфеми

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor