Начин на плаќање

Почетна » Начин на плаќање

Платежна картичка

Плаќањето со платежна картичка се врши со некоја од картичките означени на дното од страната. Наплатата ја врши овластен центар за наплата на платежни картички од РМ во соработка со Комерцијална Банка АД Скопје и Ф.Д. Динерс Клуб Интернационал Мак Дооел. Откако ќе ја направите нарачката и ќе ги пополните сите податоци за испорака, автоматски ќе бидете префрлени во центарот за наплата каде што ги внесувате вашите податоци од платежната картичка.

*При плаќање со Динерс Клуб кредитна картичка трошокот ќе биде поделен на 12 месечни рати, за корекција на истиот јавете се на (02) 15 155.

fragrance.mk нема никаква поврзаност, ниту пак пристап до податоците за наплата.

Плаќање на испорака

По комплетирање на нарачката, истата ја превзема компанијата за испорака. Курирот најпрво ќе ве контактира на телефонскиот број кој го оставате при регистрација или при правење на нарачка за да се договорите за терминот за испорака. Плаќањето се врши во моментот на примопредавање на пратката, исклучиво во денари. За повеќе информации за испораката, кликнете овде.

Купи сега, плати подоцна со IutePay

Доколку сакате плаќањето да го извршите на рати, истото може да го направите во делот на наплата, со избирање на опцијата IutePay. Ќе бидете пренасочени кон апликацијата на IuteCredit каде што можете веднаш да аплицирате. По успешно одобрена апликација од страна на IuteCredit, вашата нарачка ќе биде процесирана. Одобрувањето на апликацијата вообичаено трае помалку од 10 минути.

fragrance.mk нема пристап до вашите податоци при аплицирање во IuteCredit.

Направи нарачка

Откако ќе ја направите нарачката, во делот за наплата бирате "Плати на рати". Потоа вообичаено ја завршивате нарачката и ќе бидете пренасочени кон системот на IutePay.

Аплицирај

Пополнете ја апликацијата на IutePay и почекајте да се процесира. Одобрувањето вообичаено трае 10-ина минути.

Испорака

По успешно одобрување на вашата апликација од страна на IutePay, нарачката ќе ви биде испорачана.

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА

За нарачки над 2000 денари, испораката ја плаќаме ние.

СИГУРНО ПЛАЌАЊЕ

Изберете сигурно плаќање со картичка, во готово при достава или на рати.

ОРИГИНАЛНИ ПРОИЗВОДИ

Продаваме исклучиво оригинални производи. ГАРАНТИРАНО!

ПОДАРОК

Можеме да го испорачаме вашиот парфем спакуван како подарок.

БРЗА ИСПОРАКА

Вашата пратка ќе биде процесирана најдоцна следниот работен ден.
Оваа страна користи cookies за да овозможи комплетна фунционалност. За повеќе информации кој тип на податоци се опфатени во cookies, посетете ја страната за Политика на приватност.
Внесете дел од називот на производот што го барате.

Женски парфеми

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Машки парфеми

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor